1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Urgent help needed D:

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by arcaneex, Oct 23, 2012.

  1. arcaneex

    arcaneex Active Member

    The steam plugin is acting up, it's the steam authentication and integration.
    http://prntscr.com/i17tm
    Without it my website is useless, please can anyone help?
     
  2. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    The error says the document is empty - have you got the correct profile ID?
     
  3. arcaneex

    arcaneex Active Member

    Yes, it works on my other website but not on this one.
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    This is the line of code:

    Code:
    	public function actionSteamRegister() {
    		$this->_assertPostOnly();
    		$session = XenForo_Application::get('session');
    
    		if(!$session->get('steam_id')) {
    			return $this->responseError('Lost Steam ID');
    		}
    
    		// Get User Profile Data
    		$id = $session->get('steam_id');
    		$xml = simplexml_load_file("http://steamcommunity.com/profiles/{$id}/?xml=1");
    		if(!empty($xml)) {
    			$username = $xml->steamID;
    			$avatar = $xml->avatarFull;
    		}
    
    From your error message, this is the URL being requested:

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198041253738/?xml=1

    The document is not empty. I noticed it redirects. I'm not sure if that would be a problem or not.

    It would be best to contact the author.
     
  5. arcaneex

    arcaneex Active Member

    The author is long gone sadly, and it works great on my other website. :\
     

Share This Page