1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Upgrade from 1.4.10 to 1.5.0 Error

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Olly Wood, Aug 19, 2015.

  1. Olly Wood

    Olly Wood Member

    I upgraded to 1.5.0 following an e-mail prompt, I am now getting errors in the ACP :

    1. XenForo_Model::create() in XenForo/Controller.php at line 101
    2. XenForo_Controller->getModelFromCache() in XenForo/ControllerAdmin/User.php at line 66
    3. XenForo_ControllerAdmin_User->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 347
    4. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    5. XenForo_FrontController->run() in /home/footba15/public_html/admin.php at line 13
    I'm also getting a server error log
    [B]Error Info[/B]
    XenForo_Exception: Invalid model 'XenForo_Model_Moderator' specified - library/XenForo/Model.php:192
    Generated By: [URL='http://www.footballlounge.net/admin.php?users/olly-wood.1/edit']Olly Wood[/URL], A moment ago
    [B]Stack Trace[/B]
    #0 /home/footba15/public_html/library/XenForo/Controller.php(101): XenForo_Model::create('XenForo_Model_M...')
    #1 /home/footba15/public_html/library/XenForo/ControllerAdmin/User.php(66): XenForo_Controller->getModelFromCache('XenForo_Model_M...')
    #2 /home/footba15/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerAdmin_User->actionIndex()
    #3 /home/footba15/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #4 /home/footba15/public_html/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #5 {main}
    [B]Request State[/B]
    array(3) {
    ["url"] => string(46) "http://www.footballlounge.net/admin.php?users/"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["users/"] => string(0) ""
    ["_POST"] => array(0) {
    This must be what is stopping me creating new threads ?
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This likely points to files not being uploaded properly. I'd reupload them.
  3. Olly Wood

    Olly Wood Member

    Thanks ... fixed

Share This Page