1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed TinyMCE editor glitches - bugs - not sure whats

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Digital Doctor, Jan 9, 2011.

  1. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Please
    I've tried to replicate this to no avail.
    heh.
    Browser FireFox 3.6.13
     

    Attached Files:

  2. Jose Amaral Mota

    Jose Amaral Mota Active Member

  3. Dean

    Dean Well-Known Member

    This looks like it should be in the bug reports forum to me, and I'm not sure the link to Mikes input applies to what is in post #1 at this time - my guess is that post #1 was edited sometime after post #2 was made.
     
  4. Jose Amaral Mota

    Jose Amaral Mota Active Member

    The first shows an iframe popup of some sort. I can reproduce that within fire fox, IE 8 and Opera. That link to other post was edit several times and did not leave the original information, but you can reproduce this in the same way.
    Opera Browser
    http://www.youtube.com/watch?v=nbIA5lQdCQY

    The second one is easily done in Opera/Fire Fox.

    1. Type in editor field
    2. Hightlihgt chacters
    3. Select from tinymce toolbar (Insert/Edit Link)
    4. Refresh page
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can't reproduce this, and I did try for a while - and Jose's video shows that it's sporadic.

    Regardless, the issue has to do with the way the form got submitted, so I've made changes to it at least reloads the existing page on failure.
     

Share This Page