1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Thread Prefix Required For Even Administrators?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Divvens, Apr 24, 2015.

  1. Divvens

    Divvens Well-Known Member

    When you force the use of Thread Prefix, it mentions that this is not enfored for Moderators.

    Although when I try creating a thread in said forum (which has the prefix required checked) I am always forced to use a prefix and cannot use "No Prefix".

    Is this intended and can only assigned moderators create threads without prefixes? Or should I be able to create them as well?
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    You would have to be a Moderator to bypass that. e.g. you have to be assigned as a Moderator in Admin CP > Users > Moderators.
    Divvens likes this.
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The reference there to moderators really means moderator-level actions. It does call out moving a thread as an example, but this also applies to a moderator editing a thread title (but not a regular user). It is applied when creating threads for all users.
    Divvens likes this.
  4. Divvens

    Divvens Well-Known Member

    I have added myself as a moderator @Chris D (Super Moderator) yet in all forums that require thread prefix it forces me to add one as well during thread creation.
  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Correct. As Mike said, the force prefix applies to everyone on thread creation (and is desired). However moderators can remove prefixes in moderator actions eg when editing the thread title inline when viewing the thread list.
    Divvens likes this.
  6. Divvens

    Divvens Well-Known Member

    Ah I missed that bit.

    Thank you.

Share This Page