1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug The controller XenGallery_ControllerPublic_Media does not define an action called Comments.

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by Alfa1, Nov 13, 2014.

  1. Alfa1

    Alfa1 Well-Known Member

    On media entry view:

    The following error occurred:
    The controller XenGallery_ControllerPublic_Media does not define an action called Comments.

    I have upgraded XMG to XFMG 1.0
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Do you have any outdated templates? Particularly xengallery_media_view?
     
  3. Alfa1

    Alfa1 Well-Known Member

    These XFMG templates are outdated:
    xengallery_album_thumb_item
    xengallery_comments_block
    xengallery_font_awesome
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Slightly odd, unless you have merged that template already.

    Can you search all your templates using Admin CP > Appearance > Search Templates for this:

    Code:
    data-loadurl="{xen:link xengallery/comments, $media
    Does that appear in any templates?

    Even if not, does the xengallery_media_view template appear to be modified in your current style (red) or in a parent style (orange)?

    Also, can you verify that you actually have XenForo Media Gallery 1.0.0 installed rather than Xen Media Gallery 2.1.x? You're certainly using the XFMG files, but this could happen if the XML hasn't imported properly, yet.
     
    Alfa1 likes this.
  5. Alfa1

    Alfa1 Well-Known Member

    The code was not present in any template.
    I did another upgrade of the xml. This time directly uploading it into the addon installer. Now the error is gone.
    Thanks for your swift support.
     
    Chris D likes this.

Share This Page