1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Signature is missing

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Frode789, Jan 24, 2015.

  1. Frode789

    Frode789 Active Member

    The signature option is missing from my CPanel and "account" page. What gives? I have all signature permissions on allow.
  2. Martok

    Martok Well-Known Member

    I assume you mean Admin CP? CPanel is something different.

    Use Analyse permissions to check where the problem is. Also remember that if any numerical values are set to 0 then you can't add any of those e.g. images
    Last edited: Jan 24, 2015
    Frode789 likes this.
  3. Frode789

    Frode789 Active Member

    I do mean under User CP. Like here on xenforo u have "signature" under user CP, this isn't visible on my site for any of the users. Is there an option to disable it in Admin CP?? Since it isn't showing.
  4. Martok

    Martok Well-Known Member

    Have you analysed permissions as directed in my last post?
  5. Frode789

    Frode789 Active Member

    Yes, everything related to signature is on "Yes" on my profile.
  6. Martok

    Martok Well-Known Member

    You haven't read all of my previous post.
  7. Edpal

    Edpal Member

    I have same problem - and I have analyzed my permissions. No field in account but yes to all signature permissions. Very odd.
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    To be able to set a signature, you also need to have the "Maximum printable characters" value > 0.
    memec01@ likes this.
  9. Edpal

    Edpal Member

    Thank you Mike & Martok! Worked instantly once I got to the correct permissions.LOL I was setting up a "sponsored forum" area today and only wanted one person to be able to post threads, other could only reply. All about the permissions.
    I'd never seen Xen before 19-20 days ago but I'm getting the swing of the back-end.
  10. creativeforge

    creativeforge Active Member

    Hi, so we just launched our official new forum tonight, and I also cannot see the signature option (super admin) and neither the members. I analysed the permissions but everything is fine. I have the maximum character to unlimited. What else can I try?


  11. creativeforge

    creativeforge Active Member

    ah, once you change the values from unlimited to anything, THE SIGNATURE OPTION APPEARS automatically in your profile.

  12. Martok

    Martok Well-Known Member

    Use the Analyse Permissions in the ACP to check the final permissions for you and your members.

    Unlimited should be fine. If it's not working, do analyse permissions and also check if there are any conflicts with other add-ons.
    creativeforge likes this.
  13. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Unlimited should work, though.

    Do you have any add-ons that have anything to do with signatures installed?
    creativeforge likes this.
  14. creativeforge

    creativeforge Active Member

    Not that I know of, no... but changing to real numbers seems to have worked, so now to the next issue I can't figure out, I'd love to be able to go to bed... :p

    I'm trying to change the URL for the little house/home icon left of the FORUM link on the main menu. I read many posts that all say to edit a certain template, but nobody is giving any actual code, so I have no idea how I should format my modification.

    The forum is here: http://vi-control.net/community

    The HOME would link to an external page: http://vi-control.net.

    Thanks for any help!
    Last edited: Jun 28, 2015
  15. Martok

    Martok Well-Known Member

    What happens if you switch back to unlimited? Does it stop working, or does it continue to work?

    You do need to resolve this issue completely as there may be other issues relating to this that you haven't yet discovered. You'll need to disable all add-ons and test in an unedited default style.

    Put the URL here in ACP > Options > Basic Board Information
    creativeforge likes this.
  16. creativeforge

    creativeforge Active Member

    Thanks! for the Home page that worked!

    As for disabling addons, changing to unedited style, etc, how do you do this when there are hundreds of people using the forum at the same time?

    I think a lot is related to permissions again, so I wanted to check in more details. When I look at USER GROUPS to modify the permissions, it would be helpful to be able to see how many people are part of that group, and who it is. That way I could delete some of those groups (there are too many created over 10 years on the old platform).

    Is there a way?

    Thank you!
  17. Martok

    Martok Well-Known Member

    Good practice is to have a test forum that replicates your live forum. That way you can test new add-ons, perform upgrades and make other changes there first before doing this on your live site. Any disasters won't then mess up your live site.

    Use the Search for users function in the ACP to list members in a group.
    creativeforge likes this.

Share This Page