1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Seperate forum page and home page?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Nicholas Pope, Apr 20, 2013.

  1. Nicholas Pope

    Nicholas Pope Member

    Hey, when I was setting up my forum I had the option to have a separate home page from the forum, for board URL I had "domain.com/forum" and home page URL I had just "domain.com" but I do not have 2 seperate pages when I click home it directs me to forums, what did I do wrong?

    Cheers for your help, Nick.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you have an htaccess in the root redirecting to the forum?
     
  3. Nicholas Pope

    Nicholas Pope Member

    I had nothing there untill I uploaded and installed the forum, so unless it done it automatically, no.
     
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Check this setting:

    Admin CP -> Home -> Options -> Basic Board Information -> Home Page URL
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Link to your domain?
     
  6. Nicholas Pope

    Nicholas Pope Member

    psgamers.net
     
  7. Nicholas Pope

    Nicholas Pope Member

    I could not find Home Page URL in those options
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Your installation is in the root.
     
  9. borbole

    borbole Well-Known Member

  10. Nicholas Pope

    Nicholas Pope Member

    Yea I realise that, I thought I had the option to have to separate pages during setup oh well I'll figure it out, cheers.
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can move it easily enough - check the FAQ in my signature.

    Make sure what you are trying to achieve first though.

    Most portals only work in the same directory, not outside it.
     
  12. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    I edited my post to show the correct path.
     

Share This Page