• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Separate Icons For Each Node?

#1
I'd like to use a different, static icon for each node on my board.

For example,

Say I have two nodes: Mac, and iPhone

I want the Mac status icon to be a picture of a Mac (that I supply) and the iPhone node to have a picture of an iPhone.

Is there some way to do this? Preferably a mod?
 

Slavik

XenForo moderator
Staff member
#6
Yes exactly! And thanks for the quick response, by the way!
Then

Code:
.node .node_X .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
 
.node .node_X .forumNodeInfo.read .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.read .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
replace X with the node id and enter your custom image in
 
#11
Then

Code:
.node .node_X .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
 
.node .node_X .forumNodeInfo.read .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.read .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
replace X with the node id and enter your custom image in
Thanks so much!
 
#16
Then

Code:
.node .node_X .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
 
.node .node_X .forumNodeInfo.read .nodeIcon, .node .node_X .categoryForumNodeInfo.read .nodeIcon {
    background-image: url("image path");
}
replace X with the node id and enter your custom image in
Hey Slavik - the help is much appreciated but I am having a problem. The image is being called but in the browser it shows no icon rather than the proper one. Here's the link if this doesn't make sense:

http://themacforum.net/
 
#18
You havent defined the image path correctly.
I did though, because if you use Inspect Element, you'll notice that image is there, and it's specified correctly, but it's not showing.

Here's the code:

Code:
.node .node_41 .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node .node_41 .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("mac.png");
}
 
.node .node_41 .forumNodeInfo.read .nodeIcon, .node .node_41 .categoryForumNodeInfo.read .nodeIcon {
    background-image: url("mac.png");
}