Search forum bug after removing XFRM add-on

Nicolas FR

Well-known member
Affected version
2.2.10 p1
Hello,
I totally removed XFRM from my forum and now when i try to access to a search forum in ACP i get this error

Capture web_19-9-2022_172145_regionalis.fr.jpeg
 

Nicolas FR

Well-known member
And this on the server side

Code:
Error: Class "XFRM\ThreadType\ResourceItem" not found src/XF/App.php:1490
Code:
#0 src/XF/Container.php(234): XF\App->XF\{closure}('resource', Array, Object(XF\Container))
#1 src/XF/App.php(3006): XF\Container->create('threadType', 'resource')
#2 src/XF/Repository/ThreadType.php(44): XF\App->threadType('resource')
#3 src/XF/Searcher/Thread.php(281): XF\Repository\ThreadType->getThreadTypeListData()
#4 src/XF/Admin/Controller/SearchForum.php(69): XF\Searcher\Thread->getFormData()
#5 src/XF/Admin/Controller/AbstractNode.php(59): XF\Admin\Controller\SearchForum->nodeAddEdit(Object(XF\Entity\Node))
#6 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(352): XF\Admin\Controller\AbstractNode->actionEdit(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(259): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF:SearchForum', 'Edit', Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(XF\Admin\Controller\SearchForum), NULL)
#8 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(115): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch(Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(XF\Admin\Controller\SearchForum), NULL)
#9 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(57): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#10 src/XF/App.php(2353): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#11 src/XF.php(524): XF\App->run()
#12 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#13 {main}
Code:
array(4) {
  ["url"] => string(63) "/admin.php?search-forums/discussions-sans-r%C3%A9ponse.242/edit"
  ["referrer"] => string(38) "https://regionalis.fr/admin.php?nodes/"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["search-forums/discussions-sans-réponse_242/edit"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}

Node ressource, where thread are automatically created, was not concerned by a search forum.
 
Top