• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

RSS feeds are missing path parts?

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
The feed URL containing a - hyphen instead of a node ID is the global feed that displays posts from all nodes. This should only be found in the footer.

http://xenforo.com/community/forums/-/index.rss

The feed icons by each node on the forum list should definitely contain the node ID. If it doesn't, then there's going to be some sort of add-on or template edit that's caused it to break. Do you have a URL to the site, so we can check it out?
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#4
Ah I see.

So your "Official Forums" contains this thread: http://www.gamestock.co.uk/community/threads/announcements.2/

And the RSS feed displays:

Code:
<rss xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" version="2.0">
<channel>
<title>Official Forums</title>
<description>Official Forums</description>
<pubDate>Thu, 07 Jun 2012 13:47:30 +0000</pubDate>
<lastBuildDate>Thu, 07 Jun 2012 13:47:30 +0000</lastBuildDate>
<generator>GameStock Forums</generator>
<link>
http://www.gamestock.co.uk/community/forum//forums/official-forums/
</link>
<atom:link rel="self" type="application/rss+xml" href="http://www.gamestock.co.uk/community/forum//forums/official-forums/index.rss"/>
<item>
<title>Announcements</title>
<pubDate>Wed, 06 Jun 2012 09:31:50 +0000</pubDate>
<link>
http://www.gamestock.co.uk/community/forum//threads/announcements.2/
</link>
<guid>
http://www.gamestock.co.uk/community/forum//threads/announcements.2/
</guid>
<author>Admin</author>
<dc:creator>Admin</dc:creator>
</item>
</channel>
</rss>
Those four URLs in red are broken.

I have a theory, let me test something...
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#5
My theory doesn't work.

I notice that your main category doesn't have a category heading.

Is this deliberate? Have you removed the category heading from the template or are the main forums not in a category?

If you move one of the forums into a category, does the RSS then work properly?