• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

RM 1.2 Resource Tagging, New Reviews and More

otto

Well-known member
#25
Yes... this should be a must have. When we edit resources, that we can edit all, what we bevor have entered when we make a new resource.
 

51463

Well-known member
#30
Bring back the tabs in resource manager and media gallery!!

oh no!! what's next? the members page?

1.PNG



i think the tabs looked good in desktop as there is lots of room, but now it just looks empty and hidden

in mobile they look better than tabs,
 

rafass

Well-known member
#34
I think removing the sorting tabs was a mistake. They were more user friendly, especially on smaller mobile devices.
Bring back the tabs in resource manager and media gallery!!
oh no!! what's next? the members page?


i think the tabs looked good in desktop as there is lots of room, but now it just looks empty and hidden

in mobile they look better than tabs,
absolutely agree. tabs are more intuitive and user friendly.
I like the simple things, but without tabs the pages looks empty.
Plus, now you need 2 clicks to filter content. with tabs only 1 click (or touch)
look at that member page.
I think that has been a mistake.
 

otto

Well-known member
#35
I also miss the tabs. I hoped bevor, xenforo make only the tabs on mobile devices more side by side and not one above the other.
 

51463

Well-known member
#38
Ok i get it. The have it sorted from newest to oldest. I thought it would be oldest to newest. Since the oldest would be the first one ever submitted.

They should've added an arrow button where you can easily flip it around, just like the threads has "start date"
 

Gene Steinberg

Well-known member
#39
After uploading files on a 1.5 beta installation, I get this when trying to run the upgrade:

Callback XenResource_Listener_Template::addResourcesBlock is invalid (Invalid Method).
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#40
If you're using any sort of add-on installer add-on then just try again.

If you uploaded the files manually, it sounds like they may not have been uploaded to the correct location.

Please use this forum for support: Resource Manager Support