1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Resource Preview Error

Discussion in 'Resource Manager Resolved Bugs' started by audiokid, Feb 5, 2015.

  1. audiokid

    audiokid Active Member

    member with permission to create a Resource through a dedicated Category cannot preview without an error.
     

    Attached Files:

  2. audiokid

    audiokid Active Member

    There is a way around this by giving the resource full access to all the categories but this defeats the ability to have dedicated Resources upgrades.
     
  3. audiokid

    audiokid Active Member

    There seems to be a bug with the Resource “Preview” ( Error comes up).
    The simple way around that is to disregard the Preview Button until your have submitted your Resource once, then go back and Edit Resource. The Preview will work now!

    If you are an admin, its fine. But if you are a dedicated user group for that Resource, this is a bug.
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    What error comes up?

    I just tried this in our Resource Manager and the Preview works fine.

    Overall this bug report is quite vague so we're going to need some more detail to be able to reproduce it.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I have just merged the new bug report with the existing one you opened. Please avoid creating duplicate threads about the same subject.
     
  6. audiokid

    audiokid Active Member

    Sorry Chris, thank you. It appeared to be removed.

    It appears to be a bug but you may not see it because you haven't enabled your Resource as a usergroup for one resource and you as the User? I can reproduce it over and over.
     

    Attached Files:

  7. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've still only got a vague idea of what I need to do to reproduce this.

    Rather than a single sentence, can you please describe the specific steps? e.g. What groups the user is in, what permissions that user has, what the permissions are for the category.

    Happy to take a look directly if you PM me an Admin login and your URL.
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Thanks, I've tracked down in the code where this is happening.

    We should be able to fix this for the next release.
     
  9. audiokid

    audiokid Active Member

    Awesome. You rock!
     
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yep, this is fixed for the next release. Thanks.
     
    audiokid likes this.

Share This Page