1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Problem with Image Sizing in Firefox 34

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by Nosxxx, Dec 2, 2014.

  1. Nosxxx

    Nosxxx Member

  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Bear in mind the release notes had quite a long list of changed templates. Do you have any outdated templates listed in your Admin CP?
     
  3. Nosxxx

    Nosxxx Member

    Nope i don't have any outdated Template :S
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Is it all your images, because I'm browsing your site now and it looks fine...
     
  5. Nosxxx

    Nosxxx Member

    I have the same problem on Xenforo. On chrome it works fine but on Firefox its buggy :S.
    I use FF 34
     
  6. Nosxxx

    Nosxxx Member

    A friend also uses ff34 and it does not work :S May its a FireFox issue :(
     
  7. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I just upgraded to FF34 and I can now see the problem.

    I'll have to be honest, I have no idea why Firefox has chosen to treat that CSS like that. It's a new change, and it's possibly a mistake on their part.

    However, in the interim, please edit xengallery_media_view.css and remove this:
    Code:
    .mediaContainerCenter
    {
        display: flex;
        justify-content: center;
        align-items: center;
    }
    This will prevent images from being centered, but it also won't affect operations such as cropping and tagging media. It's just temporary until a more permanent solution is worked out.
     
  8. Nosxxx

    Nosxxx Member

    Thanks!
     
  9. MrDeranged

    MrDeranged Well-Known Member

    @Chris D

    Not sure if I'm having the same problem or not. I'm also using FF34 and my gallery now looks like this:

    upload_2014-12-10_13-24-1.png

    Will the fix above work for me as well?

    Thanks in advance.
     
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yes. It's the same thing.
     
    MrDeranged likes this.
  11. 19ninety

    19ninety Member

    Just tried removing the code mentioned above from xengallery_media_view.css but doesnt appear to have worked for me:

    Capture3.JPG

    Will I need to edit something in a style template too?
     
  12. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Shouldn't have to do anything else. The images should have a max width of 100% which would prevent it overflowing the rest of the page.
     
  13. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Well-Known Member

    Doesn't work for me either :(
     
  14. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Does it work with the default XF style? Because it certainly does work.
     
  15. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Well-Known Member

    Sorry, yes it does work NOW, helps if I edit the right file :rolleyes:
     
  16. 19ninety

    19ninety Member

    Firefox isnt happy still, even on the default style:
    1.JPG
    2.JPG

    Chrome is ok though:

    3.JPG
     
  17. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    You simply can't have applied the workaround
    correctly. It has worked for everyone else. It's also worth noting you would have to apply the fix to each style, including child styles in case they have been edited independently.
     
  18. 19ninety

    19ninety Member

  19. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Well-Known Member

    I guess you got it working? I'm using FF 34.0
    Screenshot_1.jpg
     
  20. 19ninety

    19ninety Member

    Yep, all sorted now. I was searching for xengallery_media_view.css which only returned one result. However I didnt realise that I then had to select each style using the drop down on the right (see my last image) and edit each one ... I kinda twigged as Chris replied as I wondered and realised why only one style had been fixed... doh!
     
    Bionic Rooster and Chris D like this.

Share This Page