1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed "Permalink" In Opera

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Gatses, Sep 9, 2011.

  1. Gatses

    Gatses Member

    In the browser Opera 11.51 does not work "Permalink".
     
  2. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    How does it act? does it do anything (change the URL etc)
     
  3. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Opera seems to have some major issues with OverlayLoader in general... it's on my todo list.
     
    Gatses and Daracon like this.
  4. Mark.B

    Mark.B Well-Known Member

    Doesn't work in Firefox 7 Beta either. I realise it's a beta which makes it impossible to support but it seems none of the "popovers" will load, they just display the loading graphic.
     
  5. Mark.B

    Mark.B Well-Known Member

    Doesn't work in Firefox 7 Beta either. I realise it's a beta which makes it impossible to support but it seems none of the "popovers" will load, they just display the loading graphic.

    I can't even use Quick reply for the same reason.
     
  6. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    My IE8 goes mental when clicking a permalink - doesn't actually display anything, but goes into an unending cycle of trying to load something, and I can't stop it without using Task Manager to kill the browser process.

    About 4 or 5 reloads, then cycles again and again.

    Cheers,
    Shaun :D
     
  7. twollert

    twollert Active Member

    Same here.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The fix for this fixes this issue.
     
    Gatses, Walter and GeeksChat like this.

Share This Page