1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Once again a float problem

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by ragtek, Aug 7, 2011.

  1. ragtek

    ragtek Guest

    I want to add a button under the text and left from the select box

    but with float left i'm getting only:

    result.PNG
    align:bottom didn't change anythign:(
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    We would need to see the rest of the code for the other elements, to determine how it all fits together.
     
  3. ragtek

    ragtek Guest

    That's a ACP Option

    HTML:
    <xen:selectunit label="{$preparedOption.title}" name="{$fieldPrefix}[{$preparedOption.option_id}]" value="{xen:raw $preparedOption.option_value}"
    hint="{$preparedOption.hint}" size="10" multiple="true">
        <xen:options source="$formatParams" />
        <xen:explain>{xen:raw $preparedOption.explain}</xen:explain>
        <xen:html>
            <input type="hidden" name="{$listedFieldName}" value="{$preparedOption.option_id}" />
            {xen:raw $editLink}
            <input type="button" id="ragtek_selectAll_{$preparedOption.option_id}" value="{xen:phrase select_all}" class="button" style="float: left;" align="bottom" />
        </xen:html>
    </xen:selectunit>
     
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Sorry, I meant the CSS.

    I realised it was an ACP page, but it depends how you have constructed the CSS for the "Exclude Forumids" and the button.
    Doesn't just putting them in separate divs do it?
     
  5. ragtek

    ragtek Guest

    Post 3 is my complete template:D

    Everything else is done by xenforo
     

Share This Page