1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug No file found at the URL provided.

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by RoldanLT, Nov 25, 2014.

  1. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What is the URL of the image?

    Or does it happen with any valid image URL?
     
  3. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    It happens on any valid image url.
     
  4. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Wait, Not any image.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It doesn't happen on any image, hence the need to provide examples.
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  7. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This is what I get when I click on that test image:

    upload_2014-11-25_13-25-20.png
     
  9. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Why did you moved this thread? And not a bug?
    I can visit the image fine:
    upload_2014-11-25_21-32-56.png
     
  10. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It isn't a bug, it is the appropriate response when an image can't be loaded. I received the same thing as Chris.
     
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I get the 403 as well. Our server gets the 403 too.

    That will be the issue. I don't know the rules the person hosting that image has applied regarding who can access it but they have applied stringent limits.
     
    RoldanLT likes this.
  12. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    OK, it's a server restriction :)
     

Share This Page