• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Multiple Quick Thread forms?

Affected version
2.0 Beta

RobParker

Well-known member
#1
I somehow seem to have multiple quick thread forms here. It's been working fine until then and only change I made was adding a new prefix.

temp.PNG
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#3
For what it's worth, I haven't ever seen this in normal use, and I've been unable to reproduce it when I've tried... have you seen it happen again since you reported this?
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#6
I have reproduced this once, but not been able to figure out how to reproduce it consistently.

I've added some code which may help, which generally should just prevent multiple AJAX submissions and hopefully reduce the chance of this happening, but if it continues please let us know, and please try to figure out some steps that can reproduce it consistently.
 

DL6

Well-known member
#7
I have reproduced this once, but not been able to figure out how to reproduce it consistently.

I've added some code which may help, which generally should just prevent multiple AJAX submissions and hopefully reduce the chance of this happening, but if it continues please let us know, and please try to figure out some steps that can reproduce it consistently.
I can reproduce this error here by clicking on the title field and before the editor is fully loaded if you click outside and quickly click again on the title field another editor is generated
 

katsulynx

Well-known member
#10
On a funny sidenode: If you're heavily bored it seems you can stack them infinitely if you just consistently hammer inside and outside the title field, no matter if the editor has already loded once, as long as you just pass the right moment when a new instance is loading.