Multi Prefix

Multi Prefix [Paid] 1.8.16

No permission to buy ($20.00)

Warchamp7

Active member
Would I be able to request possibly a 'special' version of this?

I'd like to be able to set this on a per node basis, as well as choose the prefix groups allowed to be chosen from. (And allow only x prefixes per category).

Example:
I have four groups of thread prefixes.
Only in Node 1 do I want to allow multiple prefixes
Only want to be able to choose from groups 1 and 3 of prefixes
Only want to be able choose 1 prefix per group

Let me know if this is something you could do.
 
Last edited:

santamo

Active member
Server Error

A discussion insert was attempted without the required first message.

XenForo_DataWriter_Discussion->_preSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1434
XenForo_DataWriter->preSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1373
XenForo_DataWriter->save() in XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Thread.php at line 36
XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Thread->actionSave() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/s/sm42/xxx.su/public_html/index.php at line 13
--------------------------------------
ErrorException: Undefined variable: threadId - library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Thread.php:34
Сгенерирована пользователем: админ, минуту назад
Трассировка стэка

#0 /home/s/sm42/xxx.su/public_html/library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Thread.php(34): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/home/s/sm42/fo...', 34, Array)
#1 /home/s/sm42/forum.agniyoga.su/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Thread->actionSave()
#2 /home/s/sm42/forum.agniyoga.su/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /home/s/sm42/xxx.su/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}

Содержимое запроса

array(3) {
["url"] => string(89) "http://xxx.su/threads/nemnogo-ob-obschenii-i-peredache-informacii.826/save"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(8) {
["prefix_id"] => array(1) {
[0] => string(1) "0"
}
["title"] => string(98) "Немного об общении и передаче информации (обсуждение)"
["discussion_open"] => string(1) "1"
["_set"] => array(2) {
["discussion_open"] => string(1) "1"
["sticky"] => string(1) "1"
}
["sticky"] => string(1) "1"
["BRME_meta_description"] => string(0) ""
["BRME_meta_keywords"] => string(0) ""
["_xfToken"] => string(8) "********"
}
}
 

The Sandman

Well-known member
Threw this error this morning:

Code:
Server Error Log

Error Info

ErrorException: Undefined offset: 0 - library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php:7
Generated By: Dilip, Today at 10:24 AM

Stack Trace

#0 /home/adminx/public_html/library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php(7): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined offse...', '/home/adminx/pu...', 7, Array)
#1 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#2 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /home/adminx/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(47) "http://adminextra.com/forums/xenforo/add-thread"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(12) {
    ["title"] => string(56) "XenForo 1.3.0 Release Candidate 2 Released (Unsupported)"
    ["message_html"] => string(1053) "<p>[QUOTE]<p>After a number of beta releases, the functionality of the product should
be complete and the rate of bugs being reported (should) slow to a
trickle, allowing the development team to work through the backlog and
reduce the number of bugs to a handful. We have now reached this point
in the development of XenForo 1.3.0, so the time is right to produce a
release candidate.</p><p><br></p><p>This means that the software is proposed as stable, and a period of time
is allowed to verify the proposal. If no major bugs are found during
that period, the software will be released as 1.3.0. If bugs are found
that are considered sufficiently important to delay the release, we will
see a further release candidate. This process continues until no
significant bugs are discovered during the probation period for the
latest release candidate.</p>[/QUOTE]</p><p><br></p><p>Source : http://xenforo.com/community/threads/xenforo-1-3-0-release-candidate-2-released-unsupported.69735/</p><p><br></p><p>Thanks to GTB.. <br></p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(50) "http://adminextra.com/forums/xenforo/create-thread"
    ["attachment_hash"] => string(32) "0dbc5757de12692ed963728da86966a5"
    ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
    ["discussion_open"] => string(1) "1"
    ["_set"] => array(2) {
      ["discussion_open"] => string(1) "1"
      ["sticky"] => string(1) "1"
    }
    ["poll"] => array(2) {
      ["question"] => string(0) ""
      ["responses"] => array(2) {
        [0] => string(0) ""
        [1] => string(0) ""
      }
    }
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(29) "/forums/xenforo/create-thread"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Cees50

Active member
Hi Daniel,

Is this working on the 1.3 version? I installed it on my testsite (running rc2) and it wont work. Or do i have to do something else?
 

Cees50

Active member
If i use the edit on the node list, you see the "loading" continue. It doesnt allow to edit the thread.
If i create a new thread, i get this

prefix.jpg
 

Daniel Hood

Well-known member
Could you possibly try it on the default theme? I think there may be an issue with the template mod on that particular theme.
 

Cees50

Active member
i did, i get a field where i can select the prefixes. But i still cant edit threads, I get the dropdown to choose. if i fill two prefixes in then i got these error:

Code:
rrorException: Undefined variable: threadId - library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php:36

Stack Trace

#0 /home/xx/domains/xx.nl/public_html/xf/library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php(36): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/home/xx/...', 36, Array)
#1 /home/xx/domains/xx.nl/public_html/xf/library/XenForo/FrontController.php(347): XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#2 /home/xx/domains/xx.nl/public_html/xf/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /home/xx/domains/xx.nl/public_html/xf/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(67) "http://xx.nl/xf/index.php?forums/main-forum.2/add-thread"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["forums/main-forum_2/add-thread"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(13) {
    ["prefix_id"] => array(2) {
      [0] => string(1) "1"
      [1] => string(2) "13"
    }
    ["title"] => string(17) "bak te koop hiero"
    ["message_html"] => string(26) "<p>ffefefefefefefe<br></p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(70) "http://xx.nl/xf/index.php?forums/main-forum.2/create-thread"
    ["attachment_hash"] => string(32) "48cb58cd535f7ccb644cf8a9308a45e6"
    ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
    ["discussion_open"] => string(1) "1"
    ["_set"] => array(2) {
      ["discussion_open"] => string(1) "1"
      ["sticky"] => string(1) "1"
    }
    ["poll"] => array(2) {
      ["question"] => string(0) ""
      ["responses"] => array(2) {
        [0] => string(0) ""
        [1] => string(0) ""
      }
    }
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(47) "/xf/index.php?forums/main-forum.2/create-thread"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"

And what could be the error on the template?
 

Daniel Hood

Well-known member
Hold on, I have to release a patch for that server error and then we'll try to debug your theme issue. I'll probably need admin access for that. Want to start a conversation with me?
 

The Sandman

Well-known member
Code:
Server Error Log

Error Info

ErrorException: Undefined variable: threadId - library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php:36
Generated By: aciulla, 15 minutes ago

Stack Trace

#0 /home/adminx/public_html/library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php(36): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/home/adminx/pu...', 36, Array)
#1 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#2 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /home/adminx/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(56) "http://adminextra.com/forums/sales-and-trades/add-thread"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(12) {
    ["prefix_id"] => array(1) {
      [0] => string(2) "17"
    }
    ["title"] => string(13) "vBulletin 3.x"
    ["message_html"] => string(162) "<p>Hello everyone, I am looking to buy another vbulletin 3.X series license or account. Please contact me here through pm or email or skype me at live:aciulla</p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(59) "http://adminextra.com/forums/sales-and-trades/create-thread"
    ["attachment_hash"] => string(32) "cce0aa1e60dd124854b0f3773d6e96f6"
    ["watch_thread"] => string(1) "1"
    ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
    ["poll"] => array(2) {
      ["question"] => string(0) ""
      ["responses"] => array(2) {
        [0] => string(0) ""
        [1] => string(0) ""
      }
    }
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(38) "/forums/sales-and-trades/create-thread"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
Code:
Server Error Log
Error Info

ErrorException: Undefined offset: 0 - library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php:7
Generated By: Howard, Yesterday at 6:37 PM

Stack Trace

#0 /home/adminx/public_html/library/XenMods/MultiPrefix/ControllerPublic/Forum.php(7): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined offse...', '/home/adminx/pu...', 7, Array)
#1 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenMods_MultiPrefix_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#2 /home/adminx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /home/adminx/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(49) "http://adminextra.com/forums/root-talk/add-thread"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(13) {
    ["title"] => string(17) "AdEx/TAZ's XCache"
    ["message_html"] => string(166) "<p><img class="attachFull" alt="attachFull2416" src="attachments/upload_2014-3-4_18-36-49-png.2416/?temp_hash=b3d2688daccb10b115fe494f4061f05d" data-paste-id="1"></p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(52) "http://adminextra.com/forums/root-talk/create-thread"
    ["attachment_hash"] => string(32) "b3d2688daccb10b115fe494f4061f05d"
    ["watch_thread"] => string(1) "1"
    ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
    ["discussion_open"] => string(1) "1"
    ["_set"] => array(2) {
      ["discussion_open"] => string(1) "1"
      ["sticky"] => string(1) "1"
    }
    ["poll"] => array(2) {
      ["question"] => string(0) ""
      ["responses"] => array(2) {
        [0] => string(0) ""
        [1] => string(0) ""
      }
    }
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(31) "/forums/root-talk/create-thread"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Daniel Hood

Well-known member
I'll be putting a new zip up in a few minutes. It appears in the most recent version I forgot to include the javascript file.
 

Cees50

Active member
Hi Daniel,

Now its working almost in both templates. If i edit the topics in the node list, i can choose two prefixes. They also showing there :)
If i make a new thread in that forum, i select two prefixes, i see before the titel of the thread that i have two prefixes, so i click create thread. Its only saving in this situation just one prefix.
 
Top