1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Missing threads for some users

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Jim Boy, Feb 13, 2014.

  1. Jim Boy

    Jim Boy Well-Known Member

    We have this problem where just from time to time, a user will report that a thread is missing from forum view. It's hard to say how widespread it is because a user may not be aware of the issue. The users concerned aren't anybody special, eg recently banned, discouraged or had any other thing happen to them as far as I am aware.

    For example, this is how one particular forum should look
    belgian.png

    but what the user sees is below:

    [​IMG]

    As you can see the top thread is missing.

    The user can see the thread via Tapatalk. The thread isn't being watched. This particular user seems to have a history of this happening to him, he has 350 threads in his watch list. I've also tested his permissions via the admin panel and have not been able to reproduce the issue.
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've seen this happen before and the cause was an add-on.

    What add-ons do you have installed?

    If you disable all add-ons does the thread re-appear? If so, try and ascertain which one of your add-ons is the cause.
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is the member in question ignoring the thread starter?
     
    Chris D likes this.
  4. Jim Boy

    Jim Boy Well-Known Member

    Bingo - thought it would be something obvious that I was missing

    thanks for your help
     

Share This Page