1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Mention alert for watched thread received rather than reply alert

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Martok, Jul 24, 2015.

  1. Martok

    Martok Well-Known Member

    In XenForo 1.4 when I'm watching a thread and I am mentioned, I receive a reply alert for the thread rather than a mention alert.

    On XenForo 1.5, it's the other way around, a mention alert is received instead of a reply alert. This can be seen here:


    I'm not sure if this is a bug or a change of behaviour.
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I don't think we changed anything here and if I recall correctly I usually expect a mention alert to take preference to a reply alert.

    Don't you use TagMe add on on your own board? That could be relevant.
  3. Martok

    Martok Well-Known Member

    I do indeed use Tag Me. However I assumed that I was correct as I mentioned the 1.4 behaviour in this thread and Brogan didn't correct me.

    XF 1.4 - Tagging/Mentions Alerts Not Always Working

    I've just tested with Tag Me disabled and it's the mention alert that is received. With it enabled it's the reply alert that's received. So it is indeed the Tag Me add-on that's at fault.
    Chris D likes this.
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Thanks for verifying!
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I was only commenting on the two alerts per post issue, rather than the specific alert in each case.

Share This Page