LiteSpeed Cache for XF2 - Community

LiteSpeed Cache for XF2 - Community 2.2.4

No permission to download

Alpha1

Well-known member
Hello @Mr Lucky , 2.2.3-1 is a re-release of 2.2.3 to correct a minor JSON syntax error in hashes.json. They are effectively the same version/release.
Please use exactly the same version description in the addon as on the resource. Because there is a difference, the addon version check indicates there is a new version and proposes an automatic update of your addon.
 

Michael A.

Well-known member
Please use exactly the same version description in the addon as on the resource. Because there is a difference, the addon version check indicates there is a new version and proposes an automatic update of your addon.
Ah, I did not know that was occurring. Sorry for the annoyance there. I'll put out a new version today to address this.

Thanks,
-Michael
 

MattW

Well-known member
Since updating to XF 2.2.11 on Tuesday, I'm now getting these errors on multiple sites:

Code:
ErrorException: [E_WARNING] Attempt to read property "result_count" on null src/XF/Pub/Controller/Search.php:153
Generated by: Unknown account Oct 14, 2022 at 8:39 AM
Stack trace
#0 src/XF/Pub/Controller/Search.php(153): XF::handlePhpError(2, '[E_WARNING] Att...', '/home/XXXXXX...', 153)
#1 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(352): XF\Pub\Controller\Search->actionResults(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#2 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(259): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF\\Pub\\Controll...', 'Results', Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(LiteSpeedCache\XF\Pub\Controller\Search), Object(XF\Mvc\Reply\Reroute))
#3 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(115): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch(Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(LiteSpeedCache\XF\Pub\Controller\Search), Object(XF\Mvc\Reply\Reroute))
#4 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(57): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#5 src/XF/App.php(2353): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#6 src/XF.php(524): XF\App->run()
#7 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#8 {main}
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(42) "/search/939188/?page=3&q=uhaul&o=relevance"
  ["referrer"] => bool(false)
  ["_GET"] => array(3) {
    ["page"] => string(1) "3"
    ["q"] => string(5) "uhaul"
    ["o"] => string(9) "relevance"
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 
Last edited:

Mr Lucky

Well-known member
Since updating to XF 2.1.11 on Tuesday, I'm now getting these errors on multiple sites:

Code:
ErrorException: [E_WARNING] Attempt to read property "result_count" on null src/XF/Pub/Controller/Search.php:153
Generated by: Unknown account Oct 14, 2022 at 8:39 AM
Stack trace
#0 src/XF/Pub/Controller/Search.php(153): XF::handlePhpError(2, '[E_WARNING] Att...', '/home/XXXXXX...', 153)
#1 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(352): XF\Pub\Controller\Search->actionResults(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#2 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(259): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF\\Pub\\Controll...', 'Results', Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(LiteSpeedCache\XF\Pub\Controller\Search), Object(XF\Mvc\Reply\Reroute))
#3 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(115): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch(Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(LiteSpeedCache\XF\Pub\Controller\Search), Object(XF\Mvc\Reply\Reroute))
#4 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(57): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#5 src/XF/App.php(2353): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#6 src/XF.php(524): XF\App->run()
#7 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#8 {main}
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(42) "/search/939188/?page=3&q=uhaul&o=relevance"
  ["referrer"] => bool(false)
  ["_GET"] => array(3) {
    ["page"] => string(1) "3"
    ["q"] => string(5) "uhaul"
    ["o"] => string(9) "relevance"
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
Me too, but reinstalling 2.2.11 fixed it


EDIT: just noticed yours is 2.1.11, mine was 2.2.11 so I'm not sure if the same issue ???
 

Mr Lucky

Well-known member
Typo, I meant 2.2.11
OK then it does appear to be same issue but fixed in mine by new 2.2.11 . But the fix was done by the old method of downloading the update, uploading via FTP and then manually install. before that I was getting many of those errors, like very minute or so. Since reinstalling manually, nothing.
 
Top