• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Link to thread/forum not working anymore

Betclever

Active member
#1
Hello all,

I have a problem since few days with some add-ons:

Some of my add-ons are using a thread link so when something is posted on the addon, it creates a thread in a specify ID forum but this doesn't work anymore.

3 addons where I have the problem since Yesterday.

Is there anything I can do under CP or something else to solve the issue?

I don't have any error under my CP...

Thanks for your help.
 

Betclever

Active member
#3
I know it Brogan, but 3 addon which are down "for the function I have mentioned" in the same time, it is weird...

Therefore, I have the problem since I have modified my htaccess file.

Is there any error inside this file?

# Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
# cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
# SecFilterEngine Off
# SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 500 default

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On

# If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
# line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
# of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
#RewriteBase /xenforo

# This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
#RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
It may be interference from another add-on, but if the issue is being triggered within an action an add-on takes, it's very difficult for us to give a recommendation because we have no idea what the code is doing. A further add-on may be manipulating the thread creation process and thus interfering.
 

Betclever

Active member
#5
Thanks Mike, so, regarding my htaccess file, there is no problem?

I will try to disable each addon and try again but I have more than 50 free addons installed. :)
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
Based on your explanation, the issue is programmatic thread creation so the .htaccess will be unrelated. Doesn't look like you've changed anything in it either.