1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed ironic bug - thread counter off in bug report

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Nudaii, Aug 15, 2013.

  1. Nudaii

    Nudaii Well-Known Member

    there are 4 threads at time of posting this, yet it lists 2 4.png
     
    CyberAP likes this.
  2. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    True for me too.

    On Forum Home it shows 3 for me now and there are 4 threads + 1 sticky.
     
  3. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Confirmed.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It's something I've seen a bunch but I've yet to figure out the cause. I've fixed it various times before by rebuilding the forum cache.
     
  5. Pereira

    Pereira Well-Known Member

    I seen this when there were 3 bugs + 1 pinned topic. The number of "Discussions" listed on the forum view was 3.

    I thought it was intentional to show the true amount of bugs in that forum by ignoring the pinned topic. :oops:

    It also said "Showing threads 1 to 3 of 3" at the bottom in thread view which I assume is working as intended because don't those totals ignore pinned topics?
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    1 to 3 of 3 is intentional.
     
    Pereira likes this.
  7. Alien

    Alien Well-Known Member

    Can confirm this too.

    In forum list I see Discussions: 3 -- When I enter the forum, I see 5 topics + 1 sticky thread.
     
    Mark3121 and shenmuee like this.
  8. Jay

    Jay Active Member

    Could it possibly have anything to do with prefixes? Probably just coincidence, but the fact the forum only indicates 3 discussions when there are actually 6 (+ 1 sticky), 3 of which are prefixed makes it seem so.
     
  9. JVCode

    JVCode Well-Known Member

    Looks to be coincidence as the "Enhanced Search Bug Reports" is working correctly with prefixes.
     
    Jay likes this.
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It could be related to moving threads.

    It's not just the bugs forum.
    The general feedback forum for example shows 1876 threads on the forum index but 1939 when in the forum.
    Pre-sales 3313 and 3391, etc.
     
    Jay likes this.
  11. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I've yet to reproduce it on a local host and moving threads. Not sure what conditions it must meet to cause it to occur.
     
    JVCode likes this.
  12. Jay

    Jay Active Member

    A more likely hypothesis. Also seems to be exclusive to xenforo.com unless someone claims otherwise. Could you perhaps test your theory when the opportunity arises?
     
  13. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have the problem on my site too.
     
  14. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Unfortunately, I haven't had luck reproducing this locally yet with moves, deletes and other tasks.
     
  15. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is it possibly related to the spam cleaner?
    Or did you test that also?

    Although having said that, it is rarely used on my site so I doubt it's that.
     
    Adam Howard likes this.
  16. Mark3121

    Mark3121 Well-Known Member

    My forum is off too, I've never used the spam cleaner yet.
     
  17. oman

    oman Well-Known Member

    Has this been fixed yet? It seems to be more accurate now for me.
     
  18. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    No, it still happens.
     
    shenmuee and oman like this.
  19. chulapi

    chulapi Member

    It appears to be related to some cron job that runs midnight.
     
  20. Luxus

    Luxus Well-Known Member

    For me it says "Discussions: 8" and there are 8 threads in this forum, but down there is says "Showing threads 1 to 7 of 7".
     

Share This Page