1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I have 1 media and 3 albums?

Discussion in 'Media Gallery Support' started by imthebest, May 17, 2015.

  1. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    Hi,

    I have just deleted 4 empty albums from my account here at xenforo.com. I don't know if before this action my stats were the same (didn't checked) but on my profile it says that I have 1 media and 3 albums however when I go to "Your Media" or "Your Albums" it says that there is nothing to show.

    Thanks,
    Super120
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I do see 3 albums for you. I believe you don't see them because of that previous bug relating to permissions on shared albums.
     
  3. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    AFAIK that should have been fixed during the upgrade...
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It's actually possible that rebuild was missed here.

    We update the Gallery here as and when we update. it's actually possible we were already on version X when we added the code that should run if version < X.

    I think we might be able to trigger it manually to see if my theory is correct.
     
  5. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    Thanks for the info.

    Please let me know when you fix this.
     
  6. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    Still unable to see my 1 media and 3 albums :(
     
  7. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We'll let you know when we've looked into it. We haven't yet.
     
    imthebest likes this.
  8. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    I guess I just need to be patient :(
     
  9. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We've been a tad busy...
     
    Amaury likes this.
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Mike just ran the rebuild again (Thanks Mike!) we see your user_id against the 3 albums, now, so I believe that should have solved the problem for you.
     

Share This Page