1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Guest Notice not displaying

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Joshua, May 30, 2012.

  1. Joshua

    Joshua Active Member

    I have a notice set for guests only and it isn't showing up for me at all. The site is BeardedDragonForum.com. I just double checked all the display details. The notice is enabled. Notices are set to display... What am I missing?
  2. James

    James Well-Known Member

    Can you post an image of your notice configuration? There are too many options to even begin.

    Make sure the notice is active, make sure the user is a guest is ticked, make sure there are no post/thread/gender etc criteria...
  3. Joshua

    Joshua Active Member

    Here are the settings for this notice

    Screen shot 2012-05-30 at 1.28.21 PM.png Screen shot 2012-05-30 at 1.28.16 PM.png Screen shot 2012-05-30 at 1.28.11 PM.png Screen shot 2012-05-30 at 1.28.04 PM.png Screen shot 2012-05-30 at 1.27.48 PM.png
  4. James

    James Well-Known Member

    Have you got any other notices that are currently active on your forum?

    Just checking to make sure the code hasn't been removed from the templates.
  5. Joshua

    Joshua Active Member

    A test notice with no criteria is not displaying...
  6. James

    James Well-Known Member

    The code for notices isn't on your style.

    Try the default style, notices will show.
  7. Joshua

    Joshua Active Member

    I'm using a mildly customized version of the standard default style... Which template has the notices?
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Probably revert PAGE_CONTAINER:

    						<xen:hook name="page_container_notices">
    						<xen:include template="notices" />						
  9. Joshua

    Joshua Active Member

    Thank you! I reverted the PAGE CONTAINER template and also made sure the notices template wasn't changed...
    James likes this.

Share This Page