• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Google Integration Problems

#1
Getting the following error trying to install Google Integration.

401. That’s an error.

Error: invalid_client

The OAuth client was not found.
Request Details

client_id=691427366185-alboif0td0deld88u1f89scekmr4u5q8.apps.googleusercontent.com
redirect_uri=postmessage
response_type=code token id_token gsession
scope=https://www.googleapis.com/auth/plus.login email
access_type=offline
request_visible_actions=http://schemas.google.com/AddActivity
cookie_policy=single_host_origin
hl=en-US
include_granted_scopes=true
proxy=oauth2relay527077683
origin=http://mydomain.com
gsiwebsdk=1
state=906673043|0.2655556404
=
jsh=m;/_/scs/apps-static/_/js/k=oz.gapi.en.d2dliHDvPwE.O/m=__features__/am=AQ/rt=j/d=1/rs=AGLTcCNGAKhVlpzmTUpjFgzBXLpLM_oEFg

That’s all we know.
 
#5
Twitter was very easy to set up, Facebook was a little harder, But Google has me completely confused. I have try everything and still can get Google to work.

If anyone has added Google Integration and has it working would you please share the step you used to get it working. I've spent most of the day trying to get everything done and it one of the last thing I need to knock out before we mover everything over from the vb 4.x to xenforo.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
We have Google working on this site, as do I on my own forum.

The error is typically related to an incorrect URL and/or API key.
 
#7
Thanks Brogan, I've try changing the settings and testing after ever change and still haven't got it to work. I'm not really sure what URL or API can be wrong. But I'll keep trying to figure it out. Just stuff since I can't find any real information that can help me sort out the problem.

Was hoping to have this all knock out today.