1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Problem with Google + integration

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Markos, Jun 11, 2014.

  1. Markos

    Markos Well-Known Member

    I have setted the Google + integration in my forum. Now i have this problem: i have tried to register using this integration, but in the final stage of integration i see this error:

    Code:
    401. That’s an error.
    
    Error: invalid_client
    
    Application: Project Default Service Account
    
    You can email the developer of this application at: xxx@gmail.com
    
    no registered origin
    
    Request Details
    =
    from_login=1
    scope=https://www.googleapis.com/auth/plus.login email
    redirect_uri=postmessage
    state=445424205|0.1316896546
    origin=http://forum.site.net
    as=6ed6b380fa88f25d
    request_visible_actions=http://schemas.google.com/AddActivity
    hl=it
    response_type=code token id_token gsession
    access_type=offline
    cookie_policy=single_host_origin
    proxy=oauth2relay258165824
    include_granted_scopes=true
    client_id=35916646832-vqtojla63sra4n1bl66b5eultjs8090a.apps.googleusercontent.com
    authuser=4
    That’s all we know.
    How i can resolve this?
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It seems to imply that the client ID is wrong. Alternatively/in addition, check that the origin details are set correctly.
     

Share This Page