1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Google Chrome Text Display Issues

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by ExpertPixels.com, Dec 27, 2013.

  1. ExpertPixels.com

    ExpertPixels.com Well-Known Member

    Hey all,

    While this is not a XenForo issue on it's own i am guessing someone / others have come across this before and hopefully have a fix for this.

    The some of text in my XF Style i am working on for my project is rendering a little well jaggered looking is the best way to describe it.. This is only happening in Google Chrome:


    As you can see Moderator area / Logo and a few other text area's are rendering funny, Ive seen this with other platforms and can usually fix it by adding a simple text-shadow using a similar rgbA color as the background it's on.

    Any help greatly appreciated.

    Regards, Darren
  2. Manoj_Kumar

    Manoj_Kumar Guest

    It would be good if you can remove the password protection on the directory to actually help you debug the issue :)
    Adam Howard likes this.
  3. ExpertPixels.com

    ExpertPixels.com Well-Known Member

    Sites not live only working on my localhost at, Thanks for replying / attempting to look at it.

    Regards, Darren
  4. mistypants

    mistypants Well-Known Member

    You're using Webfonts, correct?

    For some reason, google can't figure out how to nicely render Webfonts on its browser. The exact effect of it varies implementation to implementation but as far as I know there's no good solution until Google provides one. You could use a text shadow or perhaps try some anti-aliasing code (though I've never had much luck with them).
    Liam W and ExpertPixels.com like this.

Share This Page