1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Forum statistics stop working (Latest member)

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by RoldanLT, Aug 2, 2013.

  1. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

  2. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Same on admin dashboard.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Does it work on an unedited default style with all add-ons disabled?

    If so, it is a style or add-on issue.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Are the cron entries running? You can tell based on whether the times in the admin CP are in the future or the past.

    If you say that you run the crons and it doesn't update though, then that's probably an indication of an add-on issue. (Or I suppose a problem updating caches.)
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    That "latest member" statistic excludes banned, moderated, and unverified users. Aside from that it updates every 10 minutes through this cron:

    Admin CP -> Tools -> Cron Entries -> Rebuild Board Totals Counter
    Klaudius and RoldanLT like this.
  6. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Running this fixed it :eek:

    Thank You!
  7. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Looks like I need to run this manually, I will report back on Monday.
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That indicates that your crons aren't running correctly. You didn't confirm that (see my previous post).
  9. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Looks fixed on Xf 1.2.1.
  10. rebelholic

    rebelholic New Member

    Thanks its already fixed with myself...
    Last edited: Sep 11, 2013

Share This Page