1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained Forum Runner iOS/Android XenForo App! 1.1.3

Browse XenForo forums on your mobile device!

  1. ClemsonJeeper

    ClemsonJeeper Well-Known Member

    ClemsonJeeper submitted a new resource:

    Forum Runner iOS/Android XenForo App! (version 1.1.2) - Browse XenForo forums on your mobile device!

    Read more about this resource...
  2. craigiri

    craigiri Well-Known Member

    Ok, now I am completely confused....
    Wasn't FR purchased by IB? Aren't they trying to shut downXF?
    Why two urls.....?
  3. ClemsonJeeper

    ClemsonJeeper Well-Known Member

  4. Teddy Scott

    Teddy Scott Active Member

    just installed...works great! I like this a LOT better than tapatalk!
    Lots easier to install and the push notifications are great! Thanks!
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Off topic posts deleted.

    This is a valid add-on for XenForo and any further discussion related to IB and/or the law suit will also be deleted.
    Forsaken and Sadik B like this.
  6. ddmmh

    ddmmh Well-Known Member

    Decent mod, I tried it a while ago, had some small issues but I was keen to try it again and maybe look at the branding option. But I see its $599 now, still much cheaper then TT I guess.

    Ill give the free version another shot and see about branding
  7. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Can this be used alongside Tapatalk - i.e. have both on your XF install?

    Shaun :D
  8. Brentnauer

    Brentnauer Well-Known Member

    CyclingTribe likes this.
  9. Teddy Scott

    Teddy Scott Active Member

    I too am running both tapatalk and forum runner. I prefer FR over the other.
  10. Rob

    Rob Well-Known Member

    Does this handle 'likes', 'conversations', etc? What dxoes this do that tapatalk does not and vice versa?
  11. Dinh Thanh

    Dinh Thanh Well-Known Member

    No. These features are not supported yet.
  12. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    Same here, both plugins installed no problem for several months now.
    Personal preference: neither really, both ok.
  13. ClemsonJeeper

    ClemsonJeeper Well-Known Member

    CritiKiL likes this.
  14. Rho Delta

    Rho Delta Well-Known Member

    Are you going to automatically update branded versions? Do I need to update my branded version with this add on update in xenforo?
  15. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    BIG Bug?
    Try registering as a new user to your forum and go to view the Forum Rules.
    They're the (older) default XenForo standard version and do not adhere to the phrase: terms_rules_text

    Tested on iPad (third gen)
    App version: 1.4.0
    Plugin version: 1.1.2
  16. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    Is this usual for a CPU load?
    Report back from my host...

    ...please find below the top processes list on your VPS for the last two days:

    Top Processes: 07-18-2012
    User | Domain | % CPU Process

    site | site.com | 29.0 [php]
    site | site.com | 23.0 /usr/bin/php /home/site/public_html/community/forumrunner/request.php

    Top Processes: 07-17-2012
    User | Domain | % CPU Process

    site | site.com | 22.0 /usr/bin/php /home/site/public_html/community/index.php
    site | site.com | 19.0 /usr/bin/php /home/site/public_html/community/index.php

    EDITed (properly):
    Whoops let me try that again ^ :oops:
  17. ClemsonJeeper

    ClemsonJeeper Well-Known Member

    We simply call the XenForo backend with our add-on, so if the site normally generates loads like that (IE: searching, CPU intensive activities), then yes you will see the same load if you make the same query from the app.
    trilogy33 likes this.
  18. I'm getting this error every 10 minutes:
    Error Info
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: Unknown column 'token' in 'field list' - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /var/www/html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('??    SELECT us...')
    #1 /var/www/html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '??    SELECT us...')
    #2 /var/www/html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('??    SELECT us...')
    #3 /var/www/html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(734): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('??    SELECT us...', Array)
    #4 /var/www/html/library/ForumRunner/CronEntry/Push.php(46): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll('??    SELECT us...')
    #5 [internal function]: ForumRunner_CronEntry_Push::doPush(Array)
    #6 /var/www/html/library/XenForo/Model/Cron.php(356): call_user_func(Array, Array)
    #7 /var/www/html/library/XenForo/Cron.php(29): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
    #8 /var/www/html/library/XenForo/Cron.php(64): XenForo_Cron->run()
    #9 /var/www/html/cron.php(12): XenForo_Cron::runAndOutput()
    #10 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(46) "http://boards.theforce.net/cron.php?1347027558"
      ["_GET"] => array(1) {
        [1347027558] => string(0) ""
      ["_POST"] => array(0) {
    Running ForumRunner 1.1.3 on Xenforo 1.1.3.
  19. ClemsonJeeper

    ClemsonJeeper Well-Known Member

    Looks like for some reason your database didn't get upgraded.

    This should have happened when you upgraded to 1.1.3:

         ALTER TABLE xf_forumrunner_push_users
                        ADD token TINYTEXT 
    You can run that manually for your database and should be fine.
    CyclingTribe likes this.
  20. fcherub

    fcherub Member

    Hi there, just installed, and bought the app (btw, I can't find the read only free version on google play?) and started testing.

    As far as I can see Forum Runner is in english only? If this is the case, the number one feature request would be support for french and italian (for me) and of course other major languages. Until then I'll leave it on, but without the prompt.

    Aside from this issue, 'Actions' in Profile doesn't work for me (n)

Share This Page