1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Server Issue Error .. This action is available via POST only

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by SeMoO_HaDDaD, Jun 16, 2011.

  1. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    Hello ..!!

    My sections in Arabic
    When I entered the adminCP and go to the Node Permissions

    When any amendment to the Node page shows me white and I will be compelled to press on the link again to convert the Arabic language to the symbols and enter the next page
    And I will explain to you through images

    Befor
    befor.png

    After
    after.png

    But at the last step and press the confirm button shows me this error


    This action is available via POST only. Please press the back button and try again.

    And not carried out any amendment to the Permissions

    And I'm having another problem I think it is one of the suggestions
    A feature powers to topics .. There is no check to prevent a member from a non-reply to topics .. I suspect that this is very important in some sections
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It sounds like it's timing out with the permissions rebuild. How many forums and user groups do you have? How many moderators?
     
  3. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    I've transferred my site from a vbulletin 3.8.5
    Most of the problems were because of a difference in the Permissions and the Permissions of groups

    This is my website stats
    Forums : 10 main forums and maybe 30 nods

    Groups : 7 groups

    Moderators : About 12 moderators

    Users : 5034 users
     
  4. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    السلام عليكم ...
    بصراحة ما فهمت حاجه من المشكله​
    اذا ممكن تكتبها بالعربي وراح احاول اعيد صياغتها لان عندي موقع عربي وما فيه مثل هذه المشكله
    علشان احاول اعيد المشكله عندي علشان نشوف من وين المشكله بالضبط ...
     
  5. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    ابشر يالغلا
    دحين انا حولت من سكربت فبيولتن
    واتنقل كل شئ بس واجهت مشكلة في الصلاحيات
    صلاحيات المجموعات وصلااحيات الاقسام وكده يعني

    لما ادخل على صلاحيات الاقسام واختار المجموعة امراد التعديل عليها
    تطلع لي صفحة بيضا .. احط المؤشر على الرابط فوق واسوي انت ويتحول اسم القسم من العربي في الرابط الي رموز زي الصورة الي فوق ويدخل على الصفحة الي بعدها .. اعدل التصاريح وكل شئ ولما اسوي تأكيد .. تطلع الصفحة بيضا زي اول واكرر نفس الخطوة .. فيطلع لي الخطأ التالي

    This action is available via POST only. Please press the back button and try again.

    حتى لو بعدل على اي تصاريح نفس الشئ بيصير معي ومع كل الاقسام

    تاني شئ بالنسبة للاقتراح او النقص الموجود في صلاحيات المجموعات
    مثلا انا بخلي قسم معي ما احد يرد على الموضوع الا كات الموضوع هالشئ موجود في سكربت فبيولتن بس هنا ما لقيته
    وتستفيد من هالحركة لو بتسوي قسم للمدونات وما تبغى احد يرد على الموضوع هذا الا صاحب الموضوع

    ان شاء الله تكون وصلت الفكرة كلها .. وشكرا على المساعدة
    واسف على التخبيص الي فوق في اخطاء شوي بالكلام بس ان شاء الله يكون وصل دحين
     
  6. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    بالنسبه للنقص واضح .... وان شاء الله يكون في 1.1 او اني راح احاول اكتب اضافة تحل المساله بعد كم اسبوع​

    بالنسبة للمشكله: لم تواجهني هذه المشكله ... لكن ماهو المتصفح الذي تستخدمه ؟​
    لان المنتدى الي عندي عربي و غيرت تصاريح الاعضاء وكل شي بدون ما اغير الحروف العربية إلى رموز​
    ولم تظهر لي الصفحة البيضاء التي ظهرت لك.....​
     
  7. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    حاول تمسح كل الكلام العربي وتخلي بس الرقم .... في حالتك خل الرقم 49 بس
     
  8. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    Mike excuse my Rudeness....
    I did not understand his English , and I don't think you did
    I just want to help here :)
     
  9. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    قاعدين تحشوا فيا انت وهو :mad: يصير خير يا اولاد العم
    هههههههههههـ

    ما علينا .. اخوي جربت مسحت الاسم وبقيت على الرقم ونفس المشكلة الصفحة البيضا تطلعلي ونفس الخطأ في النهاية يظهر
    استعمل فايرفوكس اخر اصدار
    وجربت كل المتصفحات الموجودة ولكن تبقى معي على الصفحة البيضا لو ايش ما سويت
     
  10. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    'يب جرب ركب النسخه من جديد
    اي نسخه تستخدم 102؟
     
  11. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    يب حبيبي استخدم اخر نسخة
    وعلى فكرة سويت الي قلت عليه من اوب وركبت النسخة مرتين ونفس الشئ
    اتوقع المشكلة بسبب التحويل من فبيولتن
    هل في حلول اخرى اخوي ؟
     
  12. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    انا محول من ال في بي 3.8 ولم تحدث لدي هذه المشكله ...
    انا الان استخدم 1.0.1
    و جربت في سيرفري المحلي 102
    ولم تظهر لي نفس المشكله ...
    اذا مشغل مكافح فايروسات طفه! وجرب ...

    ممكن في خلل في قاعدة البيانات
     
  13. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    مو مشغل شئ يا بطل
    المشكلة بتحصل كتير في لوحة التحكم وعلى اكتر من جهاز
    بس بهذه النقطة ما قدرت اوجد لها حل
     
  14. DroidHost

    DroidHost Well-Known Member

    طيب تصير لو كان المنتدى بلغة انقليزيه ؟
     
  15. SeMoO_HaDDaD

    SeMoO_HaDDaD New Member

    سويته انجليزي .. بس الاقسام هي العربية

    ولو كان الشئ بالانجليزي ما تصير

    يعني المجموعات كانت بالعربي وكان يعلق .. وعدلت الاسماء من الجدول في قاعدة البيانات وصار كل شئ تمام

    بس الاقسام ما قدرت اغيرها .. حتى لو جيت اعدل اسمها من لوحة التحكم يصير معي زي ما شرحت لك في البداية
     
  16. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    We can't help you while you post in Arabic, please keep to English posts in bug reports so we can interact with you.
     
    DroidHost and Nasr like this.

Share This Page