• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Error: The requested page could not be found.

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
If it has happened suddenly with no changes made by you, you may want to contact your host.

I see many resources and files failing to load in the console window.
 
#3
If it has happened suddenly with no changes made by you, you may want to contact your host.

I see many resources and files failing to load in the console window.
Opened a ticket at host support. Not sure there is something wrong there, I can esily load a file in the root of this domain, seems only /forum folder and its content can't be loaded.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
As Mike responded on your ticket, it appears that you have your forum in the forum/ sub-directory, but we're detecting it in the root of the domain.
 
#5
Forum is working now, it was a temporary issue. But I think is important to investigate about this happened, I'm afraid it could happen again. I've read similar issues reported in this forum. Host issue? Platform bug? Server problem? I'm not a pro, that's why I'd like to understand.
Thanks @Brogan and @Mike for the super-fast reply.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
If it randomly started and stopped without any involvement from you then it is likely server related.
There is nothing in the core software which would account for that.

Your host would be the best person to speak to in order to understand what happened.