XF 2.1 [Error] Cannot show image in forumns

hanyuwomr

Member
Hi all,

I already change location store attachment file in servce.But I can upload new image and everything ok but all old image can't show .
All image old can be show on the forumns.
This is my forumns :

https://vietwriter.com

This is error : "This attachment cannot be shown at this time. Please try back later.

This is my config.

$config['internalDataUrl'] = '/mnt/disk/file/internal_data';
$config['externalDataPath'] = '/mnt/disk/file';
I've config chmod 0777 and chown folder ok .
This is in folder store data :
1584271473854.png
In Admin attachment i can view it :
1584272823640.png
I don't know why ?

Please help me .
 
Last edited:

Brogan

XenForo moderator
Staff member
The error message 'This attachment cannot be shown at this time' is only displayed if the xf_attachment record does not have an associated xf_attachment_data record or if the actual file cannot be found on the file system.

My guess is the files which were moved to the new server have incorrect perms (chmod/chown) or were not moved across.
 

hanyuwomr

Member
The error message 'This attachment cannot be shown at this time' is only displayed if the xf_attachment record does not have an associated xf_attachment_data record or if the actual file cannot be found on the file system.

My guess is the files which were moved to the new server have incorrect perms (chmod/chown) or were not moved across.
But why in dashboard admin we still see the image ?
 
Top