1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error #0: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by presidentYT, Jun 4, 2013.

  1. presidentYT

    presidentYT Member

    Out the blue I've had two addon just stop working on me.. live streams and Xenmedio...
    I know live streams is not being supported any more.. but im not sure if the problem lies with the addon since they had been working well for months.. then they just stopped.. this is the error i get when trying to upload something to the media section

    Server Error
    Unable to Connect to tcp://gdata.youtube.com:80. Error #0: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution

    1. Zend_Http_Client_Adapter_Socket->connect() in Zend/Http/Client.php at line 973
    2. Zend_Http_Client->request() in EWRmedio/Model/Submit.php at line 39
    3. EWRmedio_Model_Submit->fetchFeedInfo() in EWRmedio/ControllerPublic/Media.php at line 190
    4. EWRmedio_ControllerPublic_Media->actionSubmit() in XenForo/FrontController.php at line 310
    5. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    and this is what i get when i tried to run the cron to update the live streams

    Server Error
    file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution

    1. XenForo_Application::handlePhpError()
    2. file_get_contents() in Ice/EmbedStreams/Model/Streams.php at line 38
    3. Ice_EmbedStreams_Model_Streams->cronStreamsUpdate() in Ice/EmbedStreams/CronEntry/LiveStreams.php at line 5
    4. Ice_EmbedStreams_CronEntry_LiveStreams::updateLiveStreams()
    5. call_user_func() in XenForo/Model/Cron.php at line 356
    6. XenForo_Model_Cron->runEntry() in XenForo/ControllerAdmin/Cron.php at line 204
    7. XenForo_ControllerAdmin_Cron->actionRun() in XenForo/FrontController.php at line 310
    8. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    I've recompiled my php and restarted my server hoping that would work.. just in case..

    any clue as to what may be causing this? any help would be appreciated..
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to post in the respective add-on threads for support with them.
     
  3. presidentYT

    presidentYT Member

    being that multiple addons just took a poop at one time, i thought maybe it was something more on the server side... and possibly a common problem.. but i will on the addon thread and see if anyone has encountered theses issues..
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Well the first one is definitely Xenmedio related:

    1. Zend_Http_Client->request() in EWRmedio/Model/Submit.php at line 39
    And the second one is the streams add-on:
    1. file_get_contents() in Ice/EmbedStreams/Model/Streams.php at line 38
    So it's usually always better to check in the add-on discussion threads for similar issues.
     

Share This Page