Resource icon

Enable Debug Mode From AdminCP 1.1a

No permission to download

XxUnkn0wnxX

Active member
this fials to work with
$config['cache']['backend'] = 'Apc'; inside the config.php it tunts on and then turn of after 2-4 seconds... any way to fix this?


Code:
$config['cache']['enabled'] = true;
$config['cache']['frontend'] = 'Core';
$config['cache']['frontendOptions'] = array(
                                        'caching'                      => true,
                                        'automatic_serialization'      => true,
                                        'lifetime'                      => 10800,
                                        'cache_id_prefix' => 'xf');

$config['cache']['backend'] = 'Apc';
$config['donation_manager'] = array();
and apc config apc:

Code:
;APC Configuration
apc.enabled=1
apc.shm_segments=1

;32M per WordPress install
apc.shm_size=256M

;Relative to the number of cached files (you may need to watch your stats for a day or two to find out a good number)
apc.num_files_hint=7000

;Relative to the size of WordPress
apc.user_entries_hint=4096

;The number of seconds a cache entry is allowed to idle in a slot before APC dumps the cache
apc.ttl=7200
apc.user_ttl=7200
apc.gc_ttl=3600

;Setting this to 0 will give you the best performance, as APC will
;not have to check the IO for changes. However, you must clear
;the APC cache to recompile already cached files. If you are still
;developing, updating your site daily in WP-ADMIN, and running W3TC
;set this to 1
apc.stat=1

;This MUST be 0, WP can have errors otherwise!
apc.include_once_override=0

;Only set to 1 while debugging
apc.enable_cli=0

;Allow 2 seconds after a file is created before it is cached to prevent users from seeing half-written/weird pages
apc.file_update_protection=2

;Leave at 2M or lower. WordPress does't have any file sizes close to 2M
apc.max_file_size=74M

;Ignore files
apc.filters = "/home/unkn0wn/public_html/apc/apc.php"


apc.cache_by_default=1
apc.use_request_time=1
apc.slam_defense=0
apc.mmap_file_mask="/tmp/apc.XXXXXX"
apc.stat_ctime=0
apc.canonicalize=0
apc.write_lock=1
apc.report_autofilter=0
apc.rfc1867=0
apc.rfc1867_prefix =upload_
apc.rfc1867_name=APC_UPLOAD_PROGRESS
apc.rfc1867_freq=0
apc.rfc1867_ttl=3600
apc.lazy_classes=0
apc.lazy_functions=0
apc.optimization = 1
apc.localcache = 0
apc.localcache.size = 2048
apc.coredump_unmap = 0
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
I'm pretty sure I have used this add-on before successfully with APC without any issue. There's not really much I can help with here.
 

XxUnkn0wnxX

Active member
... well i have FastCGI with APC on... i noticed that fastcgi has be incompatible with some add ones but when i remove APC from config file on xenforo the enable debug mode works fine...

if you mind me asking how is your APC set up? like do you have it in the config.php for xenforo? also what do u have in either apc.ini or php.ini in relation to APC settings?
 

DEZero

Well-known member
Does this still work? I receive the following:

Error
The files associated with this add-on could not be found. Please upload them and try again.

If not, I guess I will do it the old fashion way.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
Yep, use it regularly.

Just make sure you have uploaded the files to the correct locations as per the install instructions.
 

DEZero

Well-known member
alright, let me make sure I didn't upload wrong, thanks for the quick reply

Edit: Looks like it is working now :)
 

Neil E.

Active member
Chris, I find this addon very handy. Could you give it the ability to automatically turn debug OFF after an admin logs out of the ACP?
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
No. You will just have to remember to disable it. That is why this add-on exists, after all, to make it easier to enable and disable it.
 

Amaury

Well-known member
Just a small suggestion here, @Chris D, but to be consistent with the rest of the admin permissions, perhaps the phrase admin_permission_enableDebugMode should be changed to sentence case?

Enable Debug Mode > Enable debug mode

Please don't hate me.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
I don't plan any further changes to this add-on. Certainly not for changing the case of a phrase. Sorry.
 

CrispinP

Well-known member
Just tried this and when I turned it on it seemed to turn it on for everyone - guests too. Not sure why. Sadly, I cannot use it :(

XF 1.5
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
Debug mode is always enabled for all users when it is enabled. This add-on doesn't attempt to restrict that.
 

CrispinP

Well-known member
ah, I misread the title.... My understanding (from my inability to read) was that it would enable it for me (admin) only. Doh.
 
Top