• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Email does not work since today

Tealk

Active member
#1
Hi community,

this error i get since today if i try to send an email. This is a test mail.

Code:
Fehlerinformation
Email to tealk@anzahcraft.de failed: 5.7.1 <tealk@anzahcraft.de>: Recipient address rejected: Access denied
 - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431

Stapelverfolgung
#0 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(289): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(Array, 300)
#1 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(228): Zend_Mail_Protocol_Smtp->rcpt('tealk@anzahcraf...')
#2 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#3 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#4 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/Deferred/UserEmail.php(168): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#5 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/Deferred/UserEmail.php(62): XenForo_Deferred_UserEmail->_sendEmail(Array, Array, Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#6 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/ControllerAdmin/User.php(1197): XenForo_Deferred_UserEmail->execute(Array, Array, 10, NULL)
#7 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerAdmin_User->actionEmailSend()
#8 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#9 /home/mvssmhxj/anzahcraft/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
#10 {main}

Benötigter Status
Array
(
    [url] => https://anzahcraft.de/admin.php?users/email-send
    [_GET] => Array
        (
            [users/email-send] => 
        )

    [_POST] => Array
        (
            [test] => Test-E-Mail senden
            [criteria] => {"username":"Tealk","user_state":["valid"],"is_banned":["0"],"no_empty_email":true}
            [total] => 1
            [from_name] => noreplay@anzahcraft.de
            [from_email] => noreply@anzahcraft.de
            [email_title] => test
            [email_format] => text
            [email_body] => test
            [_xfConfirm] => 1
            [_xfToken] => ********
        )

)
Code:
Fehlerinformation
Email to tealk@anzahcraft.de failed (after retry): 5.7.1 <tealk@anzahcraft.de>: Recipient address rejected: Access denied
 - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431

Stapelverfolgung
#0 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(289): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(Array, 300)
#1 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(228): Zend_Mail_Protocol_Smtp->rcpt('tealk@anzahcraf...')
#2 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#3 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#4 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/Deferred/UserEmail.php(179): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#5 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/Deferred/UserEmail.php(62): XenForo_Deferred_UserEmail->_sendEmail(Array, Array, Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#6 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/ControllerAdmin/User.php(1197): XenForo_Deferred_UserEmail->execute(Array, Array, 10, NULL)
#7 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerAdmin_User->actionEmailSend()
#8 /home/mvssmhxj/anzahcraft/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#9 /home/mvssmhxj/anzahcraft/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
#10 {main}

Benötigter Status
Array
(
    [url] => https://anzahcraft.de/admin.php?users/email-send
    [_GET] => Array
        (
            [users/email-send] => 
        )

    [_POST] => Array
        (
            [test] => Test-E-Mail senden
            [criteria] => {"username":"Tealk","user_state":["valid"],"is_banned":["0"],"no_empty_email":true}
            [total] => 1
            [from_name] => noreplay@anzahcraft.de
            [from_email] => noreply@anzahcraft.de
            [email_title] => test
            [email_format] => text
            [email_body] => test
            [_xfConfirm] => 1
            [_xfToken] => ********
        )

)
Thank you for your time :)
 

Tealk

Active member
#3
I have 5 different email adresses at the moment in the error log.
I have now change to "Email Transport Method - Default" but i dont know why it suddenly no longer works
have check it, my domain is not blacklisted
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
That error is coming from your SMTP server, so if you didn't change anything on your end and it's suddenly not working, you should contact your SMTP provider.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
There are a lot of variables, including the specific IP you're sending from for example. This is something your SMTP provider would be able to help with.