1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Editor issue / IE-browser / Editor-field not functional

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by erich37, Feb 22, 2014.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    Bug at the Redactor-Editor

    issue:
    - the Editor-field (Redactor Editor Box) is not functional
    - the Editor-field is not click-able, it is not possible to click into the text-field
    - it is not possible to write any text into the "Editor Field"


    locations:
    - "About You"-box at the Profile-page
    - "Post New Thread"-box
    - "Write Your Reply"-box


    system:
    - using XenForo-version: XF 1.2.0
    - using Browser-version: Internet-Explorer IE version 11 / 11.0.9600.16518


    :coffee:
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Please always update to the latest version before reporting bugs. This has been fixed in later versions of 1.2.
     
    Rob likes this.
  3. erich37

    erich37 Well-Known Member

    good to know this has been fixed already.
    Do you know where to find the bug-fix for this ?

    XenForo is not use-able with XF-version 1.2 on IE-browser-version 11

    :confused:
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You can find release notes in the announcement threads.
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Download the latest version and upgrade.
     

Share This Page