1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Custom Profile Fields - Not Displaying

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by toodlez, Nov 4, 2011.

  1. toodlez

    toodlez Active Member

    Okay, so I made a custom single-text profile field under my "Contact Details"

    Currently I have the following under contact details -
    Google Talk
    Windows Live
    XBOX Live Gamertag

    Obviously the XBOX Live Gamertag field is the custom one I have added.
    Now, when I have the fields set with Display Orders in this order:

    And I input something in my Twitter field (which is the 6th field) it will show up, and the Gamertag field will not display.

    However, if I change the XBOX Live Gamertag field to the Display Order of 1 (which AIM currently also has) it will then display my Gamertag field, but NOT the Twitter field...

    What's the issue?
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Display order shouldn't affect it like that. Maybe it's a HTML problem. Are you using Value Display HTML for any of your profile fields?
  3. toodlez

    toodlez Active Member

    I'm using the {$valueUrl} in the Gamertag field
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you screenshot the page?
  5. toodlez

    toodlez Active Member

    Screenshot for what, the profile page, backend, which?
  6. toodlez

    toodlez Active Member

    You can delete this thread, I've figured it out

Share This Page