Fixed Ctrl+Enter doesn't submit post with BB code disabled

Affected version
2.1.0

Tom

Active member
As per title. Not entirely sure if this is expected behaviour, but if BB code is disabled within the editor, CTRL+Enter won't submit the post as it would with it enabled.
 

OperaManiac

Well-known member
i noticed this yesterday. strangely i do not even remember if it worked on 2.0.x. personally i would have liked if the toolbar was enabled in bbcode mode. but yeah... control+enter not working gets confusing for a second!
 

ozzy47

Well-known member
Pretty sure this might be the way now,


  • ⌘+ENTER (Mac) or ÿ+ENTER (Windows) Submit the current form while in a <textarea> element (normally, ENTER will submit any form, but while you're in a <textarea>, the ENTER key simply inserts a new line)
 

Tom

Active member
⌘+ENTER (Mac) or ÿ+ENTER (Windows) Submit the current form while in a <textarea> element (normally, ENTER will submit any form, but while you're in a <textarea>, the ENTER key simply inserts a new line)
If that was the case I presume it wouldn't submit with BB code toggled on either.

Command + Enter works for me
Works fine with BB code toggled on, not with it off.
 

OperaManiac

Well-known member
so now that i have used xf2 for a few days now... i can clearly see that this is pretty annoying. and it was definiltey working for me on xf2.0.x. hopefully this is recognized as a bug. as it does not seem to work here as well!
 

XF Bug Bot

XenForo bug fixer bot
Staff member
Thank you for reporting this issue. It has now been resolved and we are aiming to include it in a future XF release (2.1.1).

Change log:
Re-enable ctrl/cmd+enter to submit textareas by default
Any changes made as a result of this issue being resolved may not be rolled out here until later.
 
Top