• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Coverted from vB to xenforo problem

#1
Hi there i converted from vbulletin to Xenforo and now my url are mest up.

Example mydomain.com//forums/16/ its has two // after .com and if i erase one it would direct to the correct address.

this is how i want it to appear mydomain.com/forums/16/

how do i fix this.

Thank You!!
 
#14
Sorry for the double posting i don't know if i edit my post you would get a notification. Ok i redid the whole process again but now i don't get the last error like mydomain.com//forums/16/ if not this is what i get now mydomain.com/16/ but now its doesn't redirect me to the correct site url witch is this one http://psxforums.com/forums/ps3-game-downloads.16/ but is not doing that anymore. It doesn't say forum anymore. I bet it has something to do with .htaccess witch everything i done to it has failed really bad.
 

Slavik

XenForo moderator
Staff member
#15
Sorry for the double posting i don't know if i edit my post you would get a notification. Ok i redid the whole process again but now i don't get the last error like mydomain.com//forums/16/ if not this is what i get now mydomain.com/16/ but now its doesn't redirect me to the correct site url witch is this one http://psxforums.com/forums/ps3-game-downloads.16/ but is not doing that anymore. It doesn't say forum anymore.
Ok, now you've got the import log, download the redirection script for vb4 http://xenforo.com/community/resources/vbulletin-4-x-url-redirection.120/

put the files from the standard-basic-advanced\upload directory where your vb4 installed used to be and enter the configuration in the 301config.php file.