1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Content without template

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by imthebest, Aug 25, 2014.

  1. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    On the member_view template there is a piece of content that isn't editable and requires direct PHP code modification:

    [​IMG]

    Thank link isn't available for modification on the member_view template. I consider it as a bug because it should be editable through templates.
     
  2. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    I think this is going to be by design. If you want to style the link in the user blurb div, in EXTRA.css add:

    .xenOverlay.memberCard .userInfo .userBlurb a
    {
    color: red !important;
    and some more stuff...
    }
     
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    That entire line is generated via a helper called "userblurb".

    Helpers are pretty important, especially this one.

    I've seen you make a few posts on the subject. What specifically is it you want to change and why?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I believe he wants to remove the link, so the location is in plain text.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    That can actually be done with CSS:
    Code:
    <p class="userBlurb">
        <style>
            .userBlurb a.concealed
            {
                pointer-events: none;
            }
        </style>
        {xen:helper userBlurb, $user}
    </p>
    (This is just an example only. The style code should probably be added to EXTRA.css rather than inline).

    Seems to be compatible with most browsers, all except Opera Mini and older Internet Explorer. It disables click/hover events on the element it is applied to. Effectively makes it plain text, and non clickable.

    Still interested in the "why" though. Seems like an odd thing to be insistent on changing.
     
    Last edited: Aug 25, 2014
    imthebest and Tim Jay like this.
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Definitively not a bug. It's no different than anything else that involves some amount of programmatically generated HTML (username markup, dates and times, etc).
     
  7. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    @Chris D pardon my ignorance but can I ask you to share the code that I should put on EXTRA.css in order to get rid of that link? I'm not that good with CSS so I don't know what to put there.

    If you get some spare time I would really appreciate your help.
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The code is in my post.

    It's the bit between the <style> tags </style>
     
    imthebest likes this.
  9. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    The like button isn't enough. THANK YOU VERY MUCH @Chris D
     

Share This Page