1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Chrome W7 Notices much to fast

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Marcus, Oct 26, 2011.

  1. Marcus

    Marcus Well-Known Member

  2. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    This is introduced in Chrome 15 which is just released.
    It wasn't in Chrome 14 yet.
     
    Marcus likes this.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  4. Vincent

    Vincent Well-Known Member

  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Nope. Definitely still on 14.
     
    Vincent likes this.
  6. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    I use chrome 14.
     
  7. digitalpoint

    digitalpoint Well-Known Member

    Also confirmed with Chrome 14 on Mac. For those that don't see what's happening, here's a video...

     
  8. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

  9. twollert

    twollert Active Member

  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It doesn't happen on my own site with 2 notices and a display time of 5 seconds.
     
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  12. erich37

    erich37 Well-Known Member

    I also saw this on my FireFox browser 7.0.1 the other day..... here on Xenforo.com
     
  13. alexD

    alexD Active Member

    I had the same issue on Ubuntu 11.04+ using the latest firefox releases.
    Notices behaved quite irritating so I had them closed recently. I don't know if the problem still exists on a system such as mine.
     
  14. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Happens in Safari on iPad too :(
     
  15. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

  16. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I believe this should be fixed now.
     
  17. DRE

    DRE Well-Known Member

    I'm on Firefox 8.0 and my notices are really fast. How do I change the speed of notices? I did not see that in the options.
     
  18. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    This is fixed and will be included in the next release.
     
  19. mauzao9

    mauzao9 Well-Known Member

    This isn't Fixed, in the Test Forum the Notices Show messed up about times, sometimes 3sec, others 1,2sec.

    In newest Chrome and in IE 8 this isn't right.

    I must say too if I open a new tab or change, and Back to the forum tab, the Notices back to normal, what's wrong with they?
     

Share This Page