1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Censoring on old posts

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Solidus, Mar 8, 2012.

  1. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    I'm trying to replace all instances of [video=youtube] with [media=youtube], same applies for [/video] and [/media].
    The word censor only applies to new posts, any way around this?
     
  2. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

  3. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    That will do perfect, thanks.
     
  4. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    I'm unsure how to change these ones,

    [align=left] to [LEFT] (same for center and right)
    [video=youtube] to [/media=youtube]

    any help?
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  6. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    Couldn't get the video tag to work, here it is,

    [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IakDItZ7f7Q&feature=related[/video]
     
  7. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    I managed it, kind of. Now all links are like this,

    [media=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rGD1sEM0pNo[/media]

    I believe only the video ID should be there.
     
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Use this:

    Quick Find: [media=youtube

    Regular Expression: #\[media=youtube\].+watch\?v=([^\[]+)\[/media\]#siU

    Replacement String: [media=youtube]\1[/media]
     

Share This Page