1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Can't upload resource icon using .jpg image

Discussion in 'Resource Manager Resolved Bugs' started by Nobita.Kun, Oct 3, 2013.

  1. Nobita.Kun

    Nobita.Kun Well-Known Member

    As title when I try to upload this image for my resource :)
    The contents of the uploaded image do not match the file's extension.
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That means that the image extension is wrong for the content type of it. (I know you've downloaded it from here and we always use JPG extensions and let browsers handle it.)

    Also, RM bugs should go in the RM bug forum in the future.
    Nobita.Kun likes this.
  3. Nobita.Kun

    Nobita.Kun Well-Known Member

    Sorry I post in wrong forum :) I like this image :)
    Also I can't upload that image in this thread. Same errors. :)
    Please move this thread to RM forum.
    Thank you
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Change the extension to .png
    Nobita.Kun likes this.
  5. Nobita.Kun

    Nobita.Kun Well-Known Member

    Thank you for suggestion.:)
  6. Allan

    Allan Well-Known Member

    Same problem, .jpg don't work

    Where find authorized extensions for icon resources ?
  7. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Are you sure its an actual jpg image and not a different type that just doesn't have the extension of "jpg"?
  8. Allan

    Allan Well-Known Member

    I just tried and does it work now, I'm going to bed ..

Share This Page