1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Can't login to ACP

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Blue, May 24, 2014.

  1. Blue

    Blue Well-Known Member

    I recently changed hosts and now I cannot login to the ACP. I get the error, Incorrect password. Please try again.
    I have tried resetting the password but it doesn't send the reset email. The email account is working.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Has the PHP version changed?

    Are you able to log in to the front end?
     
  3. Blue

    Blue Well-Known Member

    Yes the old site was PHP 5.4.26 and the new host is 5.4.28

    And I am logged into the front end,
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you can log in to the front end then you should be able to log in to the ACP.
    The log in is the same.
     
  5. Blue

    Blue Well-Known Member

    I know gut it tells me Incorrect password. Please try again.

    Actually, I was already logged in. I did logout with Chrome and it will not let me login to the front end after I logged out.
     
  6. Blue

    Blue Well-Known Member

    Also my forum is turned off. Is there any way I can turn it back on without logging into the ACP?
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Are you positive that you got the right PHP version there? You could try uploading a phpinfo.php (with <?php phpinfo(); ?> in it) into your XenForo directory. You may have flipped to PHP 5.2.
     
    Blue likes this.
  8. Blue

    Blue Well-Known Member

    You are correct. phpinfo.php shows PHP Version 5.2.17
     
  9. Blue

    Blue Well-Known Member

    OK. I enabled PHP53 and can now log in. Thanks Mike!
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You're welcome.
     
    Blue likes this.

Share This Page