1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't login for example.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Jelly, Jul 17, 2012.

  1. Jelly

    Jelly Member

    Dear Xenforo Community,

    I bought my license yesterday.

    I can open the page, but can't sign in and if I click something I get errors like this:

    The requested URL /members/ was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Thanks for the help, the installation should be fine.

    Best regards,

    Jelly
     
  2. MagnusB

    MagnusB Well-Known Member

    Are you using Full SEO Friendly URLs? If so, try disabling that
     
  3. Jelly

    Jelly Member

    Thank you MagnusB, this actually caused problem.
    But shouldn't there be a solution for this, I guess both should work:cool:
     
  4. MagnusB

    MagnusB Well-Known Member

    Yes, did you rename htaccess.txt to .htaccess?

    Also, the full friendly URL needs mod_rewrite, do you have that on your server?
     
  5. Jelly

    Jelly Member

    I am new to Xenforo, I don't really know how everything works, could you please explain in noob language?:)
    Thanks for your support buddy!
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    There is a htaccess.txt file in your main forum directory. Rename that to .htaccess
     
  7. Jelly

    Jelly Member

    Oh is the .htaccess the only change, thanks in advance for all the help!
    I love Xenforo so far(y)
     
  8. Syndol

    Syndol Guest

Share This Page