• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot insert a message in the middle of a discussion

#1
dear all
I'm experiencing this problem when trying to post to this thread:
http://timelapseitalia.com/forum/threads/archiviazione-dati.889/

Do you know why I get this message?
Thanks!


Code:
Cannot insert a message in the middle of a discussion.
XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_setPosition() in XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php at line 335
XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_preSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1422
XenForo_DataWriter->preSave() in XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 497
XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply() in XenForo/FrontController.php at line 310
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
XenForo_FrontController->run() in /var/www/vhosts/timelapseitalia.com/httpdocs/forum/index.php at line 13
Marco
 

Marcus

Well-known member
#2
In ACP you can rebuild the counters in the maintenance section for posts and threads. I'd take a look at that and then try posting to the thread. It might work then !
 

Marco Famà

Active member
#3
In ACP you can rebuild the counters in the maintenance section for posts and threads. I'd take a look at that and then try posting to the thread. It might work then !
thanks Markus
I've just found out that the problem is on the server, which shows now more than 1day earlier in the system date! So it's a hosting provider issue but thanks a ton mate!

Marco