• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Being logged out of Admin CP on any and every action

Vali

New member
#1
Hi all,

I`ve read a few threads ref this problem, but could not find anything that helps me.
Basically, I`m being logged out on any action while in Admin CP.

This happens to two different admin users on 2 different PC's (same network though).
If I log in from home rather than work, keeps happening the same.

Anybody has any idea what is this caused by? i`m having real difficulties because of this, It took me 10 minutes and about 40 tries to change a password of one user...

Thanks
Vali

Edit: I`ve logged in on the forum, clicked create thread, written it up, and when I clicked post, it asked me TO LOG IN, so it is happening here, as well.
 

Vali

New member
#4
Thanks for the reply.
Yes I meant on this forum as well.
I don't see anything wrong with the connection whatsoever, cache / cookies have been cleared, etc.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
It would seem to imply that your IP is changing unexpectedly (or cookies are being cleared in your browser). You could check a page like this to see if your IP changes over a short (minutes) period of time: https://www.whatismyip.com/
 

Vali

New member
#7
Hi guys,

Thank you all from the help.
Managed to find what was causing the issue. We have 2 internet connections with a load balancing set up on them. basically we were hoping IP's all the time - hence the logged out issue.

Thank you all for contributing, and shout out to @AndyB who has helped a lot via PM's (top man, Andy!)
Vali