1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Back Button in IE

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Roo, Aug 30, 2012.

  1. Roo

    Roo New Member

    I've started having a problem with the back button in IE8 and IE9. If you click on a thread then click on the back button, you have to click it 3 times in IE9 or twice in IE8 to get to the previous page. In the history (shown by right-clicking the back button) I can see 2 pages of 'http://platform.twitter.com/widgets/twe...' - the entire url is too long to fit in the menu - before the link to the previous page. Firefox, Safari and Chrome behave properly. You can see what I mean here: http://www.thegazettelive.com/forum/

    Does anyone else have this problem or any idea how to fix it?

  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Hmm, I can't replicate this on http://www.valvetime.net or here.

    Can't say I've seen this before.

    It is also an issue on your site in IE10...
  3. Roo

    Roo New Member

    Disabling the Tweet button seems to fix the problem... it would be good to know why it's causing this behaviour though.
  4. xmlxp

    xmlxp Active Member

    I confirm this issue on my website and also here in xenforo.com, cant get back untill the 3rd click on IE9. this issue shown today only, it seems to be a microsoft update bug
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Weird, I get it here now too.
  6. Roo

    Roo New Member

    I would love to know if anyone has found a solution to this...
  7. xmlxp

    xmlxp Active Member

    it was fixed by itself the next day, i guess shutting down and starting PC might fix the problem
  8. erich37

    erich37 Well-Known Member

    what is "IE" ?

    Adam Howard likes this.
  9. Roo

    Roo New Member

    It seems it was a problem with Twitter's api which has now been fixed. Thanks.
  10. Cooper

    Cooper Active Member

    My users are getting this today on our XF board. Anyone else having the same issue and thoughts on a fix or is it the twitter API going nuts again?
  11. Roo

    Roo New Member

    I have not had this problem again since the issue with the Twitter API. You could try temporarily disabling Twitter integration and see if that has an effect, but personally I doubt it will.

Share This Page