1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce alerts from ignored members

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Adam Howard, Sep 17, 2013.

  1. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    It does not happen often. I think twice so far here on xenforo.com

    But I have gotten alerts from people on ignore. One a few days ago and one today.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    What kind of alerts? Who was the alert from? What thread/post? I need a lot more details to do anything... (You can PM them.)
     
  3. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    PM on the way
     
  4. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I don't see how this can happen unless there's some data being overwritten that I haven't noticed. We initially check whether we're ignoring the user that posted the message. Unfortunately, it's not something that I've been able to reproduce.
     
  6. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    A lot like this error (link) the ratio in which it happens is so low that when it does happen I don't really notice it until after the fact. It has only happen 2x out of the few hundred post it could have happen.

    Should it happen again, I'll try my best to make an effort to screen shot it though.
     
    Last edited: Sep 20, 2013
  7. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    SneakyDave likes this.

Share This Page